Samfund

Velfærdsvirksomheder lokker talenter til Randers

Foto: Randers Kommune

En messe skal lokke jobsøgende med interesse for sundhed, pædagogik og omsorg til arbejdspladser i Randers Kommune. 50 private og offentlige virksomheder forventes at komme, som alle udbyder job og elevpladser.  

Job- og elevmessen ‘Kloge Hænder – Velfærd med Omtanke’ løber af stablen 30. november 2022. Messen er både rettet mod uddannede inden for velfærdsbranchen, studerende som leder efter elevpladser og jobsøgende fra andre brancher, som overvejer at tage arbejde inden for velfærdsområdet.

“Der er rigtig gode jobmuligheder i denne branche, og virksomhederne står klar til at tage imod nye talenter. Det er derfor vi har stablet en messe på benene, og vi har det mål, at åbne flere folks øjne for de værdiskabende job- og karrieremuligheder på velfærdsområdet,” siger Tine Arensbach, chef for Jobcenter Randers Erhverv, som arrangerer messen sammen med Randers Social og Sundhedsskole, Det Sundhedsfaglige Børneteam og FOA.

Både private og offentlige arbejdsgivere

Messen har plads til 50 arbejdsgiverstande, og der kommer til at være både private og offentlige virksomheder repræsenteret. Det gælder blandt andet plejecentre, hospitalsvæsenet, bosteder, tandklinikker, børnehaver, vuggestuer, sundhedsklinikker, hjemmepleje og meget mere.

Én af de deltagende virksomheder er Det Sundhedsfaglige Børneteam, som tilbyder professionel behandling og pleje af alvorligt syge eller handicappede børn i deres eget hjem. 

“Vi får ofte at vide, at vores arbejde gør en stor forskel for både de børn, vi er i indsats hos, samt forældrenes dagligdag. Vores medarbejdere får rigtig meget ros for deres tilgang til de familier, vi er omkring. Så hvis man vælger at arbejde inden for denne niche i branchen, så er der et rigtigt givende job i vente – hvor man som fagperson i den grad oplever en helhedsorienteret tilgang og indsats – tæt på barnet og familien som helhed,” siger Rikke Feldborg Fisker, daglig leder af Det Sundhedsfaglige Børneteam, som tilføjer:

“Vi ser frem til at deltage i messen for at synliggøre vores behov for arbejdskraft og tale med en masse spændende jobsøgende kandidater.” 

Job- og elevpladssøgende skal huske at medbringe kopier af deres CV og eventuelt ansøgninger. 

Hvor og hvornår

Job- og elevmessen Kloge Hænder – Velfærd med Omtanke foregår 30. november 2022 klokken 12.30 til 15.00 i Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers.

Der er stadigvæk ledige pladser for jobsøgende og dem, som søger elevpladser. De kan tilmelde sig her www.randers.dk/vmo 

Arbejdsgivere, som gerne vil have en stand på messen, kan tilmelde sig her. Det koster 500 kroner, som dækker stand- og infomateriale, markedsføring samt forplejning:

www.randers.dk/vmovirk

Kommentarer