Kultur

Vandmiljø Randers inviterer til konkurrence om det bedste Storkeengen-foto

Klimatilpasnings- og naturområdet Storkeengen indvies officielt 25. juni. I den forbindelse afholder Vandmiljø Randers A/S en fotokonkurrence med Storkeengen som tema. Foto: Vandmiljø Randers A/S

Tirsdag 25. juni indvier Vandmiljø Randers A/S og Randers Kommune officielt det nye klimatilpasnings- og naturområde, Storkeengen. I den forbindelse inviterer Vandmiljø Randers alle til at deltage i en fotokonkurrence med Storkeengen som motiv.

Vandmiljø Randers A/S markerer åbningen af Storkeengen 25. juni med en fotokonkurrence, hvor alle er velkomne til at deltage.

Præmien til vinderen er et print på lærred i stort format af vinderfotoet samt et årskort til Randers Regnskov. Der vil ligeledes være præmier til nummer to og tre.

Det eneste krav til motivet er, at fotoet skal være taget i Storkeengen. Derudover er det kun fantasien, der sætter grænser, så vis os dit mest stemningsfulde, hyggeligste, sjoveste, naturskønne eller dramatiske øjeblik i Storkeengen.

Se www.vmr.dk for konkurrencebetingelser. 

Vinderen findes på stedet

Sidste frist for at indsende foto er mandag 10. juni klokken 10. Derefter vil en jury nominere fem finalister blandt alle indsendte fotos.

De fem finalister vil blive præsenteret i forbindelse med åbningen af Storkeengen 25. juni, hvor alle har mulighed for at stemme på deres favorit, hvorefter vinderen samt nummer to og tre offentliggøres.

På Vandmiljø Randers’ hjemmeside og facebookside vil du desuden kunne se de fem finalister samt vinderne.

 

Kommentarer