Randers By

Vær med i “Den Store Læsedyst” på Randers Bibliotek

Så skal der læses! Vi kick-starter en læsedyst, hvor børn og deres voksne skal læse på livet løs.

Sebastian Klein og Svend Brinkmann kickstarter “Den Store Læsedyst” på Randers Bibliotek d. 28 september fra kl. 11-13.

Hvis du er vild med at læse og dyste, så har vi på Randers Bibliotek en rigtig god nyhed til dig og din familie. Deltag i sjove læseudfordringer som “Byg en hule, og læs i den” og “Læs højt for din kat eller bamse.”
D. 28 september fra 11-13 på Randers Bibliotek kommer Sebastian Klein og fortæller om “Verdens 100 farligste dyr” og om hvordan spændende fagbøger kan være med til at skabe læselyst og læseglæde. Svend Brinkmann bliver interviewet om sin nye skønlitterære bog “Hvad er et menneske?” I bogen kommer læseren med på en ung mands dannelsesrejse og får faglitterære/filosofiske pointer sat i en skønlitterær ramme.

Med disse to forfattere i ryggen får vi skubbet gang i læseudfordringen “Den Store Læsedyst”, der løber fra d. 28. september til d. 26. oktober.
Der vil være to læseudfordringer: En målrettet “Junior” (6-11 år) og en målrettet “Young” (12-16 år.) Der vil blive trukket lod om biografbilletter blandt alle der deltager.

Følg Instagram-profilen @denstorelæsedyst og tag billeder af jer selv mens I læser. Del jeres fotos på Instagram med #denstorelaesedyst og se hvordan andre læsedyster.

Mød op til arrangementet d. 28. september kl. 11, mød forfatterne og få læseudfordringer til hele familien og en goodiebag med inspirerende materialer. Arrangementet er for børn og unge fra 6-16 år og deres voksne og det foregår i Pyramiden på Hovedbiblioteket.

Tilmelding på www.randersbib.dk

Kommentarer