Assentoft

Vær med til at kåre “Årets Frivillige” i Randers kommune

Kender du en person, som du mener gør en ekstraordinær frivillig indsatsfor sin forening, så vær med til at nominere vedkommende til "Åretst Frivillige" i Randers 2018.

Frivilligværket i Randers har i år 10 års jubilæum, og det bliver fejret på den Danmarks nationale frivillighedsdag “Frivillig Fredag” den 28. september 2018. Her inviteres aktive forenings-frivillige til gallafest med rød løber, middag og musik på BioNutria Park.

I samme anledning skal “Årets Frivillige 2018” i Randers hædres, og randrusianerne inviteres nu til at nominere de personer, som gør en stor medmenneskelig indsats.

Randrusianerne skal nominere de frivillige

Vinderne af priserne skal kåres af randrusianerne selv ved en online afstemning. Inden da skal de nominerede findes, og her skal randrusianerne også selv til tasterne.

Gå ind på hjemmesiden www.frivilligdagen.dk hvor du kan nominere det eller de mennesker, som utrætteligt lægger tid og sjæl i noget de brænder for, og som du mener fortjener anerkendelse for en stor indsats.

De nominerede vil efterfølgende blive delt op i syv kategorier, og der skal findes en vinder fra hver kategori. Deadline for nomineringer er d. 15. august.

De frivillige skal fejres og hyldes

Leder af Frivilligværket Louise Brown glæder sig til at fejre de mange frivillige.

– Det er på tide, at de frivillige hædres for deres gigantiske indsatser for Randers og omegn, så derfor vil vi fejre vores 10 års jubilæum som frivilligcenter i Randers ved at hylde de frivillige med galla, prisuddeling og skulderklap.

Fra slutningen af august kan alle stemme på de nominerede frivillige via www.frivilligdagen.dk, og vinderne offentliggøres i Thor Loungen på BioNutria Park fredag d. 28. september.

Årets frivillige i Randers og omegn hyldes i samarbejde med Randers Netavis.

Vær med på hjemmesiden www.frivilligdagen.dk

Kommentarer