Navnenyt

Ung erhvervsmand Henrik Rytter Jensen fylder 40 år

Af: Arne Erikslev
Sælger Henrik Rytter Jensen, Langåvej 21, Væth, Langå, fylder 40 år mandag den 5. juni. Han er en rigtig ”Væth-dreng”, der boede der indtil sit 16. år og kom tilbage som 38-årig.

Henrik Rytter er faglært landmand fra Agroskolen (nu en del af Herningsholm) i Hammerum/Herning og har i 10 år været ansat på Løjstrup Dampbrug A/S i Laurbjerg/Langå.

Pr. 1. august 2021 blev Henrik Rytter ansat som sælger i sin far Bjarne Rytters virksomhed Rytter Maskiner – etableret i 2006 – der er en import- og en gros handelsvirksomhed af kvalitetsmaskiner til landbruget, maskinstationer, entreprenører og den offentlige sektor.

Specielt eneforhandlingen af ELHO-stensamlermaskinen har givet en stor omsætningsstigning og behov for større lokaliteter, hvilket netop har betydet, at Rytter Maskiner nu er under flytning fra Værum til industriområdet Kertemindevej 5, Vorup, Randers SV.

Samtidig er den 71-årige eneejer Bjarne Rytter nu i gang med forberedelse til et generationsskifte, hvor de tre sønner Henrik (sælger), Mikael (servicetekniker) og Jakob (ansat hos tømrermester Hans Kirk A/S i nabo området i Vorup) skal indgå i anpartsselskabet.

Henrik Rytter har ikke megen fritid, idet han løbende er i gang med ombygning af gården i Væth og har fire rideheste.
For godt et år siden blev Henrik Rytter optaget i DANSK BRODER ORDEN i Kristrup på anbefaling af også to 40-årige erhvervsdrivende fra det geografiske nærområde. Han er faldet godt til i logen og nyder samtidig det sociale fællesskab.
Henrik Rytter er samboende med Camille Pank Madsen, der er social- og sundhedsmedhjælper, og sammen har de børnene: Mikkel, Mille og Malthe.

Kommentarer