Randers By

Udstilling ved Randers og Omegns Husflidsforening

Randers og Omegns Husflidsforening inviterer indenfor i Fritidscenterets kongres- og teatersale til  en se-værdig udstilling med mange forskellige og interessante stande. Husflid er levende  håndværk, og kvaliteten på udstillingen er høj. 

Husflid er levende som aldrig før. I foreningen er alle velkomne med strikkepinde og hæklenåle,  drejebænk og værktøjskasse. Her er mange muligheder; fremstilling af knive, sirlige miniature  møbler, drejede værker i træ eller keramik, papirfinurligheder, der kræver sikker hånd og  tålmodighed, nåle og tråde der finder hinanden i en vævende dans, sølvsmykker, der titter frem  mellem rutinerede fingre – der er mere. 

I Randers og Omegns Husflidsforening er der ikke undervisere. Den ene hjælper den anden, den  anden lærer af den ene og vice versa. Husflidsfolket er mennesker med kærlighed til håndværk,  med plads til hinanden og med lyst til at dele. 

Nu er der så udstilling, hvor værker og færdigheder vises frem – kom forbi, tag et kig, få en snak – og måske får du lyst til mere. Til hverdag huserer husfliden i Fritidscenterets kælderregion.

Fakta

  • Udstilling i Randers og Omegns Husflidsforening
  • Lørdag den 2. oktober kl. 10.00 – 16.00
  • Fritidscenteret, Vestergade 15, Randers
  • Fri entré – alle er velkomne

Kommentarer