Randers By

U21: Danmark-England på BioNutria Park.

Samtidig med at Randers kan glæde sig over at bliver værter for enkeltstartsetapen ved PostNord Danmark Rundt, er der stor glæde over en anden populær sportsbegivenhed.

Den 27. marts spiller det danske U21 landshold fodboldkamp mod England på BioNutria Park Randers Stadion. Kampen bliver for landsholdet en vigtig forberedelse til den senere EM-slutrunde. Og med netop England som modstandere er der lagt op til en underholdende kamp.

– Vi har over noget tid været i god dialog med DBU om at få en sådan kamp, og vi ser frem til en fodboldfest på vores flotte fodboldarena, siger eventchef Mette Bertelsen.

På BioNutria Park kan kampens overværes af 10.300 tilskuere. Og det er en ramme som landstræner Niels Frederiksen ser frem til.

– Vi glæder os meget til at komme på besøg i Randers. Der er ingen tvivl om, at stadionet i Randers har den rette størrelse til at kunne skabe en rigtig god og festlig ramme for vores vigtige test mod England. Jeg håber derfor, at rigtig mange vil benytte lejligheden til både at se os og nogle af de største engelske fodboldtalenter, der jo lige som os er i skarp forberedelse til EM, siger Niels Frederiksen.

PostNord Danmark Rund og landskampen er en del af det samlede idrætsprogram, som Randers kan tilbyde i anledningen af deltagelsen i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Kan du lide, hvad du læser? Så gå ind på Facebook og “synes godt om” Randers Netavis her

Kommentarer