Randers By

Turbo på den lokale handel

“Der skal ske noget med den lokale handel. Og gerne hurtigt”!

– Omtrent sådan sagde medarbejderne hos bilfirmaet Pedersen & Nielsen højt til hinanden under et fællesmøde i april, mens corona-lukning var blevet en helt naturlig del af vores hverdag i hele Danmark. “Vi har brug for noget, der kan sætte gang i den lokale handel. Og det må godt gå lidt stærkt”. Men hvad kan en virksomhed med rødder tilbage til 60’erne og afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Grenaa, Hadsund, Aarhus og Randers konkret gøre?

“Det kan da godt være, at det er en lille dråbe i havet, men hvis mange andre følger vores eksempel, så kan det blive rigtig stort”, fortæller salgschef, Kasper Kristensen, for bilfirmaet Pedersen & Nielsen Randers, og fortsætter: “Vi har nemlig besluttet os for, at hver gang vi sælger en bil i kampagneperioden 15/6 til og med 1/7, så følger der et gavekort på 1.500 kr. med til den lokale City-forening/handelsstandsforening. Om man køber en ny eller en brugt bil er lige meget – det er heller ikke afgørende, om den er stor eller lille – vi giver et gavekort for hver handel i perioden. Vi tror ikke, at det får nogen til at springe ud og købe en ny bil, fordi de får 1.500 kr. i gavekort til de lokale butikker, men vi vil gerne gå forrest og vise, at hvis vi alle bakker op om det lokale erhvervsliv, så kan vi komme hurtigere – og måske endda styrket – ud af den seneste tids nedlukning”, slutter Kasper Kristensen.

Hos den lokale City-forening er stemningen naturligvis høj: “Det er et dejligt eksempel på, at vi kan hjælpe hinanden gennem krisen. Det kan nemt gå hen og blive årets største ordre på gavekort i Randers”, lyder det jublende fra citychefen, Mette Bræmer-Jensen, i Randers.

Kampagnen starter den 15/6 2021 og kører helt frem til og med den 1/7 2021.

“På en normal måned sælger vi vel i omegnen af 600 biler, så det kan da godt ende med at blive en temmelig stor turbo, vi sætter på den lokale handel”, slutter Kasper Kristensen fra Pedersen & Nielsen og smiler.

Info om Pedersen & Nielsen

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Bilmærkerne Volvo, Ford, Kia, Renault og Dacia forhandles og serviceres af deres seks forhandlere og autoriserede autoværksteder. Desuden har Pedersen & Nielsen pr. 1/6-2021 overtaget Suzuki og Mazda i Randers og Auning.

Kommentarer