Debat og politik

Transportministeren besøger støjramte borgere i Randers på foranledning af Venstres Michael Aastrup Jensen

Michael Aastrup Jensen, Medlem af Folketinget for Venstre.

Mandag den 9. august kl.16 mødes transportminister Benny Engelbrecht(S) med Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V), samt borgmester Torben Hansen (S) i Helsted. På strækningen hvor mange borgere i dag oplever meget støj fra motorvejen har Venstres lokale folketingsmedlem inviteret transportminister og støjramte borgere til et fælles møde.

Før sommerferien blev der indgået en stor infrastrukturaftale, der betyder at borgerne i Vorup og Helsted får opsat støjbekæmpelse. Venstres Michael Aastrup Jensen (V) inviterede allerede i december sidste år ministeren på besøg i Randers, men ministeren har flere gange rykket mødet.

”Jeg er glad for at transportminister Benny Engelbrecht nu endelig har fundet tid til at besøge de støjramte borgere i Randers. Jeg havde naturligvis håbet, at ministeren kunne deltage før indgåelsen af infrastrukturaftalen, men besøgene blev udskudt flere gange – det havde måske rykket noget i forhandlingen, hvis borgerne kunne forklare ministeren, hvor alvorligt et problem støjen er for dem. Derudover havde vi naturligvis gerne set en hel udvidelse af E45 i aftalen, hvilket havde betydet at hele strækningen fra Randers S til Randers N havde fået opsat støjværn i forbindelse med udvidelsen. Men jeg glad for at Venstre forslag om støjværn blev imødekommet på en del af strækningen. Nu håber jeg blot, at vi sammen kan finde en løsning for at få støjværn på den sidste del af strækningen, så ingen lades i stikken,” udtaler Michael Aastrup Jensen, Medlem af Folketinget for Venstre.

 

Kommentarer