Paderup

Træt tyv stjal tøj fra Bilka

En træt butikstyv blev søndag aften taget på fersk gerning i Bilka i Randers Storcenter.

Søndag eftermiddag kl. 17.45 kontaktede en butiksdetektiv fra Bilka i Randers politiet, da hun havde en butikstyv siddende i butikkens baglokale.

Da betjentene ankom til stedet, var den formodede butikstyv – en 30-årig mand – faldet i søvn på en kontorstol. Han blev skønnet påvirket af stoffer, da han snøvlede meget og virkede fjern, også mere end man normalt kan forvente af en meget træt tyv.

Butiksdetektiven forklarede betjentene, at hun havde set den 30-årige tage en masse tøj og et par sko med i prøverummet, hvor han var noget tid. Da han kom ud igen, var han pludselig blevet en del mere velpolstret at se på, og hun fulgte efter ham og tog kontakt, da han gik forbi kasselinien.

Betjentene visiterede den trætte tyv for at finde evt. stjålne effekter, og det viste sig at han var iført en T-shirt, som stadig havde stregkode i nakken og ikke mindre end 5 par joggingbukser. I lommerne på hans jakke lå der tre kasketter og han havde et par helt nye sko på, mens der i skokassen i omklædningsrummet var et par meget slidte kondisko.

Den trætte 30-årige blev anholdt og sigtet for tyveri af genstandene.

Kommentarer