Over Romalt

Tøndeslagning i Romalt aktivitetshal

Søndag den 23. februar kl. 14:00 holde festen i aktivitetshallen så der er rigelig med plads til tøndeslagningen, samt hyggeområder hvor de voksne kan være.

Der forventes at der vil dukke en masse børn op i flotte og festlige udklædninger. Der vil blive uddelt gavekort på kr. 100 til BR-forretning til de 2 børn med de bedste og mest fantasifulde udklædning!

I hallen er man klar til fastelavnsfesten når den starter kl. 14:00, på søndag den 23. februar. Som sædvanlig er der 7 tønder man kan komme til at slå på:

Til de mindste børn i alderen fra ca. 2 år og til og med 6 år har er der 2 pap- og 2 trætønder, og til de “lidt større børn” i alderen fra ca. 7 år og til og med 13 år er der sørget for 3 “rigtige” trætønder!

Der bliver fundet en kattedronning og en kattekonge ved hver tønde, som hver især får et gavekort på kr. 100 til BR-forretning!

Det koster kun kr. 30,- pr. barn at deltage og alle får en ½ l. sodavand, en STOR pose med blandet slik fra den lokale købmand Rema1000 og den lokale Mazda og Suzuki forhandler har støttet op omkring arrangementet med gavekort til BR.

Til de voksne er der sørget for, at der er hyggelige rammer i aktivitetshallen, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe/the og en spise en dejlig fastelavnsbolle til KUN kr. 15, samtidig med at man ser på tøndeslagningen.

Bestyrelsen i Romalt Kultur- og Forsamlingshus forventer op til 175 børn vil deltage i løjerne, bedømt ud fra tidligere års deltagerantal – og ud fra erfaringer fra tidligere år.

Kommentarer