Debat og politik

To partier inviterer til politisk fællesmøde uden om V, S og DF

Hvorfor skal borgmesterkæden gå til en fra de "store"partier, lyder det i fælles invitation fra Velfærdslisten og Radikale Venstre til en række af de øvrige partier og lister.

Det Radikale Venstre og Velfærdslisten i Randers har inviteret en række af de øvrige “små” – som de selv kalder det – partier og lister i Randers til Fællesmøde.

Det fremgår af en fælles pressemeddelelse udsendt af de to partier fredag.

De inviterede omfatter Beboerlisten, SF, Liberal Alliance, Kristendemokraterne, Alternativet, Enhedslisten, Konservative og Sociallisten. Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti er ikke inviteret.

I brevet til de inviterede lyder det blandt andet:

Sandsynligheden for, at kommunalvalget igen kommer til at ligne en præsidentvalgkamp, hvor den primære diskussion vil være, ”skal Claus Omann eller Torben Hansen være borgmester”, er stor. Vi har som ”små” partier og lister en større interesse i at diskutere konkret politik, fremfor en debat om Torben eller Claus skal have borgmesterkæden om halsen. Og hvorfor skal borgmesterkæden nødvendigvis gå til en fra de ”store partier”.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at fællesmødet finder sted onsdag den 30. marts 2017 kl.19.00 I ”Remissen” J. V. Martins Plads.

Kommentarer