Paderup

Tirsdalens Skole får endnu en 7. klasse

Flere elever søger Tirsdalens Skole, og derfor udvider skolen nu fra seks til syv 7. klasser.

Tirsdalens Skole, der er en ren udskolingsskole for 7.-9. klasse, oplever stigende søgning til skolen, og det betyder, at der for første gang starter syv 7. klasser til august 2021.

“Typisk modtager vi cirka 150 elever, som starter i 7. klasse her på Tirsdalens Skole, men vi har lige nu 170 elever på elevlisten, og derfor øger vi nu antallet af 7. klasser til syv. På den måde sikrer vi, at antallet af elever i de enkelte klasser fortsat er fornuftigt, og vi har plads til at modtage lidt flere elever, hvis flere bestemmer sig for at starte her,” siger Louise Timm, leder af Tirsdalens Skole.

Det er første gang i Tirsdalens Skoles historie, at antallet af nye 7. klasser kommer op på syv. Langt de fleste elever kommer fra Søndermarkskolen og Kristrup Skole, hvor de går til og med 6. klasse for så at fortsætte i 7.-9. klasse på Tirsdalens Skole. Skolen oplever dog også søgning fra andre områder i byen.

Høj faglighed og trivsel

“Vi kan se, at flere og flere elever vælger at fortsætte her på Tirsdalens Skole, og vi går nu i gang med at skabe nogle gode elevgrupper på tværs af de nuværende 6. klasser på Søndermarksskolen og Kristrup Skole. Det sker i tæt samarbejde med de to skoler,” siger Louise Timm og fortsætter:

“Vi har her på Tirsdalens Skole fokus på høj faglighed og elevernes trivsel. Her skal eleverne både blive dygtige og blive klar til den ungdomsuddannelse eller erhvervsuddannelse, de i løbet af skoletiden her finder ud af, at de gerne vil fortsætte på. Det kræver, at man får en god start.”

Fakta

Tirsdalens Skole er en overbygningsskole for elever i 7.-9. klasse. Skolen har fokus på en alsidig, spændende og lærerig dagligdag og tilbyder attraktive faciliteter både indenfor og udendørs. Skolen har de senere år gennemgået en renovering, så klasselokaler, kantinemiljø og elevtoiletter fremstår moderniserede. Senest, i efteråret 2020, er der etableret en kunstgræsbane på skolen store græsarealer.

Kommentarer