Erhverv

Tilskud til innovation i landdistrikterne

Randers Kommune: Hvis man har en mindre virksomhed i landdistrikterne, kan man fra den 6. oktober søge om midler til at ansætte en landdistriktsvækstpilot.

De næste fire år afsættes der 40 millioner kroner til de danske landdistrikter, som skal skabe vækst og beskæftigelse i mindre virksomheder.

En del af Innovationsfonden

Ordningen administreres af Innovationsfonden, og midlerne kan bruges til at ansætte en medarbejder med en videregående uddannelse.

Med initiativet Landdistriktsvækstpiloter vil virksomheder i landdistrikter kunne få tilskud til at ansætte en medarbejder til innovationsprojekter, hvor der er brug for tilføjelse af specialiseret viden.

Landdistriktsvækstpiloterne bliver et supplement til Innovationsfondens InnoBooster-program, som allerede har haft stor succes med at stimulere innovationslysten hos iværksættere, forskere og mindre virksomheder over hele landet.

Man kan søge innovationsfonden, hvis man har en mindre virksomhed i 56 kommuner, deraf følgende i Region Midtjylland: Skive, Ringkøbing-Skjern, Norddjurs, Holstebro, Hedensted, Viborg, Favrskov, Odder, Ikast-Brande og Randers

Man kan læse mere om rammerne på innovationsfonden.dk. Man kan søge fra torsdag den 6. oktober.

Kommentarer