Randers By

Tidligere hospitalsdirektør Thomas Pazyj er gået bort

Thomas Pazyk var direktør på Regionshospitalet i Randers fra 2011 til 2016. I sin ungdom var han dansk landsholdsspiller i håndbold, og han deltog blandt andet til OL i 1976 og 1980.

Tidligere hospitalsdirektør på Regionshospitalet Randers Thomas Pazyj er død søndag den 27. november. Thomas Pazyj blev 61 år.

Thomas Pazyj var direktør på Regionshospitalet Randers fra 2011-2016. Han valgte at fratræde sin stilling som direktør tidligere på året på grund af sin sygdom.

– Vores tanker går til Thomas Pazyjs familie i denne svære tid. Thomas var en dygtig leder og et fint og positivt menneske. Han var god kollega og en vedholdende leder, der arbejdede til det sidste. Han vil blive savnet, fortæller lægefaglig direktør Lone Winther Jensen.

Thomas Pazyj blev ansat som direktør på hospitalet i 2011 og kom med stor ledelsesmæssig erfaring fra både den private og offentlige sektor. Gennem sit femårige virke som direktør på hospitalet bidrog han bl.a. til at skabe nye rammer for hospitalets arbejde og bedre sammenhæng inden for logistikområdet på hospitalet.

– Thomas Pazyj havde brede ledelsesmæssige kompetencer, som gavnede hospitalet. Han kom med erfaring som bl.a. produktionschef i DSB Gods og havde derfra en viden om effektiv logistik til optimering af arbejdsgange, som blev omsat på hospitalet og på tværs til andre hospitaler. Det arbejde spillede Thomas en central rolle i. I fællesskab nåede vi meget, fortæller Lone Winther Jensen.

Thomas Pazyj trak sig tilbage som direktør på Regionshospitalet Randers i foråret 2016 for derefter at arbejde som konsulent ved Region Midtjylland. Hospitalsdirektøren var desuden tidligere dansk landsholdsspiller i håndboldspiller, og deltog blandt i OL i 1976 og 1980.

Dato og sted for bisættelsen vides på nuværende tidspunkt ikke, men bliver offentliggjort i mindeordet så snart, det er muligt.

Kommentarer