Randers By

Thaimassør: Sexklinikker ødelægger det for os andre

Wanna Jensen driver ”Sang Arun Beauty & Thai massage” på Mariagervej 36A. Foto Randers Netavis.

Wanna Jensen har drevet ”Sang Arun Beauty & Thai massage” på Mariagervej 36A i Randers siden september sidste år. Hun har fra sine kunder erfaret, at der kun er 3 ud af 25 klinikker i byen, som giver medicinsk massage. Resten er deciderede bordeller, fortæller hun.

Wanna Jensen er træt af de mange thailandske massører, som sælger sex frem for ægte massage, og hun kender alt for godt den situation, hvor der kommer mandlige kunder, som ønsker seksuelle ydelser. Derfor tager hun en samtale med patienten når vedkommende ringer, eller første gang han besøger klinikken.

Her understreger hun for dem, at hun ikke tilbyder seksuelle ydelser. Det er der nogle mænd som har svært ved at acceptere, men Wanna Jensen er ikke bleg for at smide dem ud, hvis de ikke forstår et nej.

Hun har svært ved at finde holdbare løsninger på hvordan de seriøse massageklinikker kan gøre opmærksom på, at de ikke sælger sex.

– Det er irriterende, og hvorfor skriver de ikke bare, at de sælger sex? Jeg skal hver dag kæmpe mod de bordeller, som hærger branchen, konstaterer Wanna Jensen.

Hun synes, det er ubehageligt, at nogle folk tror det samme om hende. Derfor føler hun, at sexmassørerne undergraver hendes forretning.

Hun har en gang været udsat for, at en mand som fik massage, forsøgte at stikke sin finger ned i hendes bukser. Derfor blev manden korporligt smidt ud fra klinikken. Tre dage senere kom manden dog og undskyldte sin opførsel.

Sådanne oplevelser er meget grænseoverskridende for Wanna Jensen, og påvirker hende meget. Derfor holder klinikken lukket et par dage, hvor hun i stedet hjælper på sin søsters klinik.

Når sådanne situationer finder sted, står hendes mand og øvrige familie klar til at støtte hende, og det medvirker til at fjerne den frygt, som let kan opstå.

– Grunden til at de klinikker som sælger sex ikke reklamerer med det, skyldes at de så skal betale nogle højere skatter, og derfor spilles der ikke med åbne kort bemærker Wanna Jensen.

Wanna Jensen er overbevist om, at de mange thaikvinder som sælger sex, også har solgt sig selv mens de var i Thailand. På grund af fattigdom bliver de købt af mænd, som tager dem med til deres hjemlande, herunder Danmark.

Kvinderne har ingen uddannelse, kan ikke sproget og har derfor svært ved at få arbejde og derfor bliver de afhængige af de mænd, som har købt dem. Derfor kæmper hun dagligt med det rennome som klinikkerne har.

Wanna Jensen er 34 år. Dansk gift og har tre børn. Hun har været i landet i 19 år og er uddannet sosu assistent. I Thailand er hun uddannet massør.

Hun startede i Gråbrødrestrædet i september sidste år, men er nu flyttet til andre lokaler på Mariagervej.

Massagen var ment som et supplement til hendes job som sosu assistent. Men hun måtte hurtigt konstatere, at der var så stort et kundeunderlag, at hun sagde sit job som sosu assistent op.

Hun behandler muskelspændinger, migræne, dårligt kredsløb, rygsmerter og lignende. Mange af patienterne er håndværkere med mange muskelsmerter efter at have lavet de samme bevægelser i længere tid. De er efterhånden blevet faste kunder.

Wanna Jensen benytter hænderne, tommelfingrene, albuerne og fødderne, når patienternes muskler bearbejdes. Det er en form for yoga, og der benyttes ikke olie. Samtidig skal patienten medvirke aktivt for at få det fulde udbytte af massagen.

Blandt patienterne er mænd og kvinder lige fordelt. Derudover behandler hun også børn.

Behandlingerne tager mellem en til halvanden time.

Da vi forlader klinikken og har skal til at sige farvel siger Wanna Jensen:

– Kan du ikke understrege, at dem der vil have sex, ikke skal komme til mig!

Det hermed være gjort!

Kommentarer