Spentrup

Tasker, smykker og brugskunst i genbrugsmaterialer

Kamilla Mendel laver blandt andet mange fine tasker ud af genbrugsmaterialer. Fremsendt foto

I september og oktober måned udstiller designeren Kamilla Mendel, Randers, sin kunst af genbrugsmaterialer i Malvinas Hus i Spentrup.

I september og oktober kan man opleve en spændende udstilling af Kamilla Mendel, som laver smykker, tasker, brugsting og julepynt af genbrugsmaterialer som traktor- og cykelslanger, presenninger, ventiler og meget mere.

Der kommer også unikke smykker ud af Kamilla Mendels arbejde med genbrugsmaterialerne. Fremsendt foto

Kamilla Mendel, der til dagligt arbejder som ejendomsadministrator i Randers, har en passion for at udfolde sin kreativitet med genbrugsmaterialer, især gummi fra cykel- og traktorslanger, som hun henter fra blandt andre dækforhandlere.

– Arbejdet med genbrugsmaterialer har stået på i mange år, og der udvikles hele tiden nye og spændende ting af de materialer, vi støder på, og vi er altid klar til at afprøve nye muligheder, fortæller hun.

Når hun siger “vi”, så er det fordi, hele familien er involveret i den kreative proces med at skabe nye ting af materialerne.

– Der går mange gode timer i familien med hygge omkring fremstillingen, da både min mand og børnene kommer med ideer og giver en hånd med, når tingene skal laves. Det er dejligt med en fælles hobby, fortæller Kamilla Mendel.

Ting til udsmykning er også på Kamilla Mendels repertoire. Fremsendt foto

Hele familien er for det meste også med, når hun tager på markeder og udstillinger for at vise de hjemmelavede ting, og Kamilla Mendel ser frem til at udstille de kommende to måneder i Spentrup.

Udstillingen kan ses i Blichers Mindestue i september og oktober måned. Åbningstiden er lørdag og søndag samt tirsdag og onsdag i skolernes efterårsferie. Alle dage klokken 14 til 17.

Kommentarer