Randers By

Tandhjulsfabrikken cykler igen

De ansatte fra Tandhjulsfabrikken håber på godt vejr i september, når de igen springer på cyklerne. Holdkaptajn Rune Severinsen står bag ved Bente Rask på billedet.

I maj måned deltog en flok aktive ansatte fra Tandhjulsfabrikken i Randers i den landsdækkende kampagne Vi Cykler til Arbejde. Nu ruller kampagnen igen i september. De friske medarbejder er derfor i fuld gang med at pumpe cykler og smøre kæder for atter at springe på jernhesten til fordel for sundheden, fællesskabet og klimaet:

“Kampagnen skubber til min magelighed. Normalt tager jeg bilen til arbejde, men kampagnen og min søde kollager får mig heldigvis overtalt til at tage cyklen. Man fortryder jo aldrig en frisk cykeltur. Det er en rar tanke, at man samtidighed gør noget godt for klimaet,” siger Bente Rask, der er ansat på Tandhjulsfabrikken.

Hygge, fællesskab og fede præmier

September- udgaven af kampagnen Vi Cykler til Arbejde ruller fra den 6.- 19. september. Alle cykelhold, der var med i kampagnen i maj, kan deltage gratis i september:

“Vi er mange på arbejdspladsen, der cykler til arbejde hver dag. Kampagnen giver os mulighed for at få flere kollegaer til at træde i pedalerne til arbejde. Det er hyggeligt og godt for sammenholdet at have noget at være fælles om. Vi håber selvfølgelig også, at vi på et tidspunkt vinder nogle af de fede præmier, der er på højkant i kampagnen, ” siger Rune Severinsen, holdkaptajn for cykelholdet på Tandhjulsfabrikken.

Præmier

Deltagerne i kampagnen kan vinde flotte landsdækkende præmier. Randers Cykelby støtter op om kampagnen med et gavekort til Randers Cityforening på 400 kr. til hver deltager på det vindende hold. Randers Cykelby trækker lod blandt de hold, der har flest cykeldage fra den 6. -19. september.

Fakta

Vi Cykler til Arbejde er arrangeret af Cyklistforbundet og Gubra. Tilmelding til kampagnen på vcta.dk

Kommentarer