Erhverv

Systemcenter Randers bliver outsourcing partner på stor branche-IT-løsning fra DM&E

Her er det fra venstre direktør DM&E Bent Juul Jørgensen, direktør Systemcenter Randers Anders Bay og direktør Systemcenter Randers Steen Rosborg Møller.

Systemcenter Randers på Viborgvej 1 i Randers udvider endnu en gang forretningen, da Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) har valgt at outsource deres branche-IT-løsninger til Systemcenter Randers fra den 1. september i år.

I samme ombæring opretter Systemcenter Randers ny afdeling i Vejle, hvor medarbejderne fra DM&E kan fortsætte med at yde en stærk lokal support, fremover som en del af Systemcenter Randers.

Det er femte gang på blot tre år, at Systemcenter Randers opkøber eller overtager funktioner fra virksomheder i Østjylland. Senest var i 2018, hvor Systemcenter Randers opkøbte XPI A/S.

Direktør for Systemcenter Randers, Anders Bay fortæller:

– I forbindelse med dette samarbejde, åbner vi en afdeling i Vejle, med fokus på support af økonomisystemerne Microsoft Business Central, Dynamics NAV og C5. Via samarbejdet med DM&E udbygger vi vores forretning med en stærk brancheløsning til vores produktportefølje. Vi håber i fremtiden at blive endnu mere synlige i trekantsområdet, og vi håber at kunne skabe flere arbejdspladser i Vejle.

Direktør for DM&E, Bent Juul Jørgensen supplerer:

– Visionen med denne samarbejdsaftale er at sikre fremtiden for vores medlemmer. Systemcenter Randers har et uddannet personale bestående af 25 medarbejdere, der alle er eksperter i IT-løsninger som Microsoft Business Central, Dynamics NAV og C5. På den måde sikres det, at der fremadrettet vil være den rigtige bemanding, som står klar til at løse alle udfordringer til vores brancheløsning.

Kommentarer