Haslund

Systemcenter A/S opkøber lokal konkurrent

Direktør Jacob Bjerregaard fra Midtjydsk Computer Service og medejer Arno Larsen fra Systemcenter.

En lille måneds tid efter Randersvirksomheden Systemcenter er flyttet fra centrum til en større lokation på  Alsvej 21 i Randers SV, udvides forretningen ved opkøb af den lokale konkurrent Midtjydsk Computer  Service. Alle medarbejdere fra Midtjydsk Computer Service vil fremadrettet fortsætte deres virke hos  Systemcenter. 

”Vi var vokset til en størrelse, hvor vi skulle træffe et valg om fremtiden. Enten skulle vi have en større  organisation, eller også måtte vi finde en lokal konkurrent, som vi kunne blive en del af. Vi valgte det sidste  og tog kontakt til Systemcenter, som vi heldigvis har kunnet lave en god fremtidig aftale med. Jeg er sikker  på, at det er den rigtige beslutning for både Midtjydsk Computer Service og vores kunder. Jeg glæder mig til  at blive en del af Systemcenter sammen med såvel gamle som nye kollegaer,” fortæller Direktør for Midtjydsk Computer Service, Jacob Bjerregaard. 

Også medejer af Systemcenter A/S, Arno Larsen er glad for den nye aftale: 

”Da Jacob kontaktede os omkring et muligt opkøb af Midtjydsk Computer Service, så vi det som en god  mulighed for at udvide vores tekniske afdeling. Salg af løsninger som it-sikkerhed, netværk, hosting og  hardware er en voksende del af Systemcenters omsætning. Med opkøbet af Midtjydsk Computer Service står  vi stærkere end nogensinde før, og vi ser frem til at arbejde endnu mere med den del af vores forretning.”  

Kommentarer