Randers By

Svenske toner på Turbinen

Efter en veloverstået jule- og nytårspause er Folkemusik i Randers tilbage i Turbinen med et fyldigt forårsprogram.

Første navn på scenen bliver Perry Stenbäck & Dekadansorkestern, der kommer til Randers fredag den 12. januar.

Svenske Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands berømte troubadourer, bl.a. Cornelis Vreeswijk, Evert Taube og Dan Andersson. Hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autenticitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark – og den danske sangskat – har Perry også et godt øje til, og han har i sine mange år på de danske scener spillet sammen med bl.a. Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

De instrumentale evner har ikke kun ført ham rundt i Danmark, men også resten af verden har kunnet glæde sig over Perrys unikke guitarspil, og han er en populær underviser på sine mange guitarcamps.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards, og i 2009 modtog han en Grammy som årets instrumentalist, men Perry har altså også bevist, at han som sanger og fortolker har noget på hjerte.

Han er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinjen på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm og parrets to børn.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af ‘Dekadansorkestern’ med Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Storebjerg på kor og percussion og Henrik Kunz på kontrabas. Det velspillende band af lutter rutinerede musikere har mange års sammenspilserfaring, så der er grund til at glæde sig til koncerten i Turbinen.

Køb dine billetter til koncerten her.

Kommentarer