Stevnstrup

Sundhedshøjskolen kommer til Stevnstrup

Beboerne i Stevnstrup og omegn kan nu se frem til, at den populære sundhedshøjskole i Randers Kommune begynder at tilbyde hold i samarbejde med byens lokale idrætsforening.

Med den nye afdeling i Stevnstrup findes Sundhedshøjskolen nu i seks lokalområder i kommunen, og mere end 500 borgere har været aktive på holdene i de forløbne knap to år.

Den første afdeling af Sundhedshøjskolen åbnede i Asferg i maj 2015, og siden har mere end 500 borgere deltaget på livsstilshold, ryghold, rygestopforløb eller træning for rigtige mænd i en af de fem lokale afdelinger af Sundhedshøjskolen.

– Vi starter nu den sjette afdeling af Sundhedshøjskolen op i samarbejde med en lokal idrætsforening, og dermed er vi pænt repræsenteret i det geografiske område Randers Kommune, fortæller Lars Johansen, leder af Sundhedshøjskolen i Randers Kommune.

Sundhedshøjskolen findes fra starten af 2018 i Asferg, Harridslev, Øster Tørslev, Assentoft, Havndal og Stevnstrup – og herudover tilbyder FOF i Randers centrum også hold i Sundhedshøjskolens regi.

Succes med træning for rigtige mænd

I Stevnstrup starter Sundhedshøjskolen traditionen tro op med et kick off arrangement med Lindy fra Rigtige Mænd. Det foregår onsdag d. 10. januar kl. 19.00 – 21.00, og man kan tilmelde sig arrangementet på Randers Sundhedscenters hjemmeside.

Herefter starter holdet “Træning for Rigtige Mænd” den 17. januar.

– Vi har rigtig god erfaring med træning for Rigtige Mænd. Det kan være en smule svært at rekruttere til holdene, men når de først er i gang, så opstår der et fantastisk sammenhold og en rigtig god stemning blandt deltagerne, fortæller Lars Johansen.

Til sommer starter der endnu et hold på Sundhedshøjskolen i Stevnstrup, og man kan holde sig opdateret på hjemmesiden www.sundhedshøjskolen.dk.

Kommentarer