Læsten

Summertimes på Cold Hand Winery

Cold Hand Winery vil slå et særlig slag for dansk cider og frugtvin, når der afholdes Summertimes den 22. juni fra klokken 10 - 18.

Der er ikke mangel på aktiviteter hos det efterhånden verdensberømte Cold Hand Winery i det vestlige Randers. Lørdag den 22. juni indbyder vineriet til ”Summertimes” Cider-festival og Street-food marked.

Arrangementer løber hele dagen fra klokken 10:00 – 18:00 og her kan de besøgende gå på opdagelse i lækre specialvarer fra dygtige madhåndværkere, ligesom de kan smage et væld af ciders og frugtvine fra nogen af landets bedste producenter, som gæster vineriet denne dag.

Et særligt slag for dansk cider

Dagen er blevet navngivet ”Summertimes” idet den vil emme af sommer, bobler, liv og glade dage. Pop-up madmarkedet ”Den Jyske Torvehal” har den gode kvalitet i fokus, og her vil nogen af de dygtigste madhåndværkere sælge deres specialvarer til sommeren. Specialvarer som ellers kan være vanskelige at opstøve, og som her er samlet ét sted. Gæsterne kan glæde sig til gourmet oste, hjemmelavet is, tangchips, charcuteri og meget andet fra bl.a. Arla Unika, Farm Mountain, Nylundgaard Ismejeri, Sea Man, Troldgaarden, Fru Møller, Himmelbo Røgeriet, Blomstergården, Bichel Vine og Sorring Bær.

På dagen vil Cold Hand Winery også slå et særlig slag for dansk cider og frugtvin. I samarbejde med organisationen Dansk Cider er landets bedste producenter inden for denne verden inviteret til vineriet for at fremvise ciders og ikke mindst udbrede kendskabet til den fantastiske drik, der i dén grad rimer på sommer. Prisvindende Andersen Winery gæster vineriet med sine frugtbobler, ligesom man også kan smage på ciders fra Horncider, Mergelsø, Gyldensteen Cider,Nagelsbjerg og Fejø Cider. Cold Hand Winerys prisvindende frugtvine vil selvfølgelig også blive præsenteret på dagen.

Der er gratis entre, mens et smageglas til ”Cider-hallen” koster 50 kroner ved indgangen, hvorefter der så er smagninger på alle herlighederne.

Man kan læse mere om dagen på vineriets hjemmeside www.coldhandwinery.dk.

Kommentarer