Stevnstrup

Stort sponsorbeløb på vej til idrætten i Stevnstrup

Udover I.F. Alliancen støtter energiselskabet OK omkring 2.400 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK.

Støtteforeningen I.F. Alliancens Venner har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 30.000 sponsorkroner.

Der er et stort sponsorbeløb på vej til I.F. Alliancen i Stevnstrup. Pengene kommer via klubbens støtteforening, der har sponsoraftale med OK. Idrætten i Stevnstrup kan derfor se frem til ekstra støttekroner i foreningskassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte. I stedet for en sponsorcheck på 23.773 kroner modtager foreningen nu hele 30.905 kroner. 

Vil man støtte I.F. Alliancen, kan det derfor godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen Stevnstrup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

Støtteforeningen I.F. Alliancens Venner er en gruppe af borgere i Stevnstrup, som afholder aktiviteter, hvorfra overskuddet går til arbejder med børn og unge i I.F. Alliancen.

OK og Brugsen udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort, via OK’s app eller ApplePay. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

I.F. Alliancen er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Frem til og med maj 2022 øger det danske energiselskab endda sponsorstøtten med 30 procent til alle klubber og foreninger med en eksisterende OK-kortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kommentarer