Stevnstrup

Stort rykind til 30 års reception i Stevnstrup

Se billedserie 2.B fra Munkholmskolen kom forbi Handicap Centret Kronjylland og sang for gæsterne. Fotoserie: Stig Ulrichsen.

Der var trafikkaos i Stevnstrup i torsdags, da Handicap Centret Kronjylland fejrede deres 30-års jubilæum med en stor reception.

Over 300 mennesker dukkede op for at fejre handicap centret og ildsjælene bag, Mariann & Lars Pedersen i Stevnstrup Forsamlinghus.

Der var så mange biler, at busserne ikke kunne køre igennem hovedgaden, og gæsterne måtte kaldes ud for at fjerne deres biler, så busserne igen kunne passere igennem byen uhindret.

Selve arrangementet var en stor succes, med musikalsk underholdning af guitaristen Esben Horn, der ikke underholdte alene, da 2B fra Munkholmskolen også kom og sang for gæsterne.

Hele 20 brugere fik diplom og chokolade for 30 års brug af Handicap Centret Kronjylland, og 40 brugere fik for 25 års brug.

Blandt de mange gæster var brugere, venner og repræsentanter fra Randers Kommune, og i mange taler blev centrets betydning for området fremhævet igen og igen.

Formanden for bestyrelsen af Handicap Centret, og nu frivillig leder, Lars Pedersen var også synlig bevæget over den stor opbakning. “Det varmer om hjertet med den store tilslutning, og viser at der er brug for centret, også i fremtiden.”

Kommentarer