Fårup

Storsejr på 8-2 til FSI på udebane mod Randers KFUM

Fodbold: Randers KFUM og FSI mødtes i dag søndag den 26. marts kl. 13.00i en træningskamp, serie 4, pulje 30 på Helsted kunstgræsbane, som endte med 2 scoringer til Randers KFUM og 8 til FSI, som dermed storsejrede på udebane.

Spillende træner for FSI Henrik Eriksen udtalte efter kampen:

KFUM-FSI-26.03.17– FSI stillede med et stærkt spillende hold på en rigtig lækker bane og i et dejligt vejr. FSI sad på spillet fra kampens start. Vi spillede KFUM rundt i små trekanter og så nogle hurtige bolde i dybden. Vi fik et frispark, som jeg selv tog, et dykkende skud lige over muren og ned i målhjørnet helt uden chance for målmanden.

– Rigtig godt spil fra alle midtbanespillere, især Jimmi V. Jensen med to assists og et mål. Vi havde aftalt, at angrebene skulle hænge bedre sammen. Vi skulle spille hinanden, og med tre mål og 3 assists gjorde Arvydas Rekus det flot. Jim Holst scorede to mål og var meget arbejdsom og god til at tilbyde sig i spillet.

– Vi stillede med en legendarisk målmand Ryan Frank Hansen, som havde flere redninger og lod et frispark fra KFUM gå direkte i mål, da der var dømt indirekte frispark.

– Anfører Jakob Trads scorede sikkert på straffespark. Stor ros til hele holdet, som spillede noget af det flotteste spil længe.

Mål for FSI: HENRIK ERIKSEN 1, JIMMI V. JENSEN 1, JAKOB TRADS 1, JIM HOLST 2, ARVYDAS REKUS 3

Kommentarer