Randers By

Stormfuld afsløring

Modellen af Kristrup Kirke blev afsløret fredag, som startskud på minigolf i Randers Ugen. Arkivfoto

Det er usædvanligt at man, som menighedsrådsmedlem, afslører en model af sin kirke, men det usædvanlige skete for Ida Nielsen, næstformand i Kristrup menighedsråd, fredag som en uformel start på Randers ugens minigolf. Ida havde med spænding og nysgerrighed set frem til dagen, hvor resultatet af projekt model Kristrup kirke kunne studeres nærmere.

Mens den stormende blæst over Tronholmparken ruskede i telte og træer blev den lille gruppe af
fremmødte medlemmer og ledsagere indviet i lidt af den lange historie om den gamle kirke og det største sogn i Søndre Provsti. Et aktivt sogn, der tilbyder en bred vifte af arrangementer lige fra babysalmesang til herreklub for modne mænd.

Ida Nielsen kunne også fortælle at Kristrup kirke er meget eftertragtet til bryllupper og at de ofte har tre barnedåb til samme gudstjeneste. Senest har de fået etableret en handicapvenlig adgang fra vejen, hvilket også har givet kirken et praktisk plateau foran kirkedøren, hvor nygifte tit skal have det første bryllupsbillede.

– Så bør der selvfølgelig også være en kirke hos jer i samlingen af Randers modeller til minigolfen, blev der sagt med en venlig henvisning til Y’s Men klubbens ståsted i relation til folkekirken, da afsløringen
efterfølgende blev fejret med maner i klubbens samlingstelt.

Klubbens ide om at lave en model af kirken var blevet meget positivt modtaget af menighedsrådet, da de fik den forelagt.

Nu ser Kronjyllands Y’s Men Club frem til mange glade spillere i Randers ugen.

Hver dag i Randers ugen er banerne åbne klokken 09 – 21, hvor prisen er 25 kroner per spil per person. I ugens løb bliver mesterskabsaspiranter opfordret til at deltage i den afsluttende turnering for spillere med elitescoringer søndag den 19. august.

Mesterskabsturneringen afslutter årets minigolf.

Kommentarer