Debat og politik

Stor interesse for netværks- og idémøde om Folkemøde i Randers

Se billedserie Fotoserie: Jan Szwed

Den 22. januar mødtes lokale erhvervsfolk, institutionsledere, frivillige og iværksættere for at netværke og idéudvikle til det kommende folkemøde om FN’s 17 verdensmål, som afholdes i Randers den 29. maj.

Det er Randers Kommune, som var initiativtager og vært for møedet, og her er man taknemmelig for de mange fremmødte på aktørmødet d. 22. januar. Der blev netværket, sparret og diskuteret mange gode idéer til det videre arbejde med verdensmål og til folkemødet d. 29. maj.

Man kan fortsat være med i arbejdet omkring planlægning af folkemødet ved at tilmelde sig en eller flere arbejdsgrupper.

Tilmelding sker ved at skrive en e-mail til kommunikation@randers.dk med navn, titel, e-mail adresse, telefonnummer og den organisation, virksomhed eller forening, man tilhører.

Arbejdsgrupperne mødes ca. tre gange inden folkemødet d. 29. maj 2020, og alle der arbejder med verdensmålene, har en god idé eller kan bidrage på andre måder til folkemødet, kan deltage i en arbejdsgruppe.

Formålet med folkemødet er at gøre FN’s verdensmål vedkommende for alle og give borgere og virksomheder muligheden for at få øje på, hvordan de hver især, i deres hverdag, kan bidrage til at nå målene. Folkemødet kommer til at foregå som en slags dagsfestival med musik, stande, oplæg og aktiviteter, hvor man for alvor kan opleve, smage, blive klogere på, diskutere og blive inspireret af verdensmålene.

Kommentarer