Navnenyt

Stine Bosse bliver formand for ”Festival of Europe”

Formand for Europabevægelsen Stine Bosse er nu blevet formand for Festival of Europe. Det er blevet besluttet på en generalforsamling og netop offentliggjort.

Har du og familien et hul i kalenderen den 25.-28. august i 2022? Så kan du tage til ”Festival of Europe”, som for første gang finder sted i Mariager i 2022. Festival of Europe bliver et nyt folkemøde, som skal samle hele Europa til demokratifest i Mariager i 2022. Det europæiske folkemøde i Mariager vil danne rammen om fest, folkelighed og fællesskab inden for europapolitik.

Holdet er sat med Stine Bosse i spidsen

Foreningen har på en generalforsamling netop fundet sin nye formand, og valget er landet på formand for Europabevægelsen og erhvervskvinde Stine Bosse. Allerede i forundersøgelsen var Stine Bosse med som frontfigur i styregruppen, der skulle undersøge mulighederne for afholdelsen af et europæisk folkemøde i Mariager. Desuden sidder byens borgmester Mogens Jespersen (Venstre) og byens viceborgmester Leif Skaarup (Socialdemokratiet) med i bestyrelsen, ligesom blandt andre Dansk Industri er repræsenteret ved seniorchefkonsulent Henriette Thuen. I bestyrelsens vil man også finde adm. direktør for Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester Lasse Rich Henningsen og Spar Nord-direktør Frank Kristensen samt medlem af Region Nordjylland Ole Stavad (S).

Interesserede kan følge eventet på www.festivalofeurope.dk

Kommentarer