Debat og politik

Stille og kedelig periode partipolitisk lokalt

Debatindlæg af: Arne Erikslev
Toldbodgade 21, Randers NØ

Der har rigtig været lavvandet med politiske budskaber pressemæssigt her i agurketiden.

Dog bortset fra politikernes væld af Facebook indslag om, hvor de på feriesteder spiser og drikker, som de mener er interessant at få på de sociale medier.
På det sidste dog for og imod at gøre noget mod koranafbrænding, hvor knap halvdelen af befolkningen – efter en analyser – er for. Det har dog fået den såkaldte ”borgelige” opposition til at dele synspunkter med de venstreorienterede eksklusive Alternative og med eller uden de radikale.

Undtagelsen lokalt har dog været den personlige krig mellem den radikale Mogens Nyholm og Nick Zimmermann (DF), hvor førstnævnte dog svinger sig op til et indlæg i Amtsavisen den 2. august om afbureaukratisering med en ”skolemester” forklaring på definitionen af nyttig – og unyttig bureaukrati samt generelle betragtninger. Retfærdigvis nævner Mogens Nyholm den overdrevne nulfejlskultur, hvortil jeg drister mig til at tilkendegive, at hans radikale parti sammen med listerne er årsagen hertil. Han giver dog sluttelig et stort løfte om, ”at bidrage til, at bøvl elimineres meste muligt”.

Glæder mig til at se resultatet/dokumentation heraf.

 

Kommentarer