Spentrup

Spentrup IF inviterer til Aktivitetsdag på lørdag

På lørdag inviterer SIF lokale borgere til aktivitetsdag ved hallen. Foto: Spentrup Idrætsforening

Spentrup IF afholder aktivitetsdag lørdag 3. september fra klokken 8.30 til 14. Her inviteres borgere fra lokalområdet til at prøve forskellige sportslige aktiviteter samt møde lokale aktører og høre om de nye spændende planer  

Til Aktivitetsdagen vil både børn og voksne prøve nogle af de forskellige former for aktiviteter som idrætsforeningen tilbyder.

Der vil også være mulighed for at tale med lokale aktører i SIF regi, men også repræsentanter fra den nye  selvejende institution ‘Spentrup Idræts- og Kulturhus’, vil være stede. De vil  fortælle om Hallens fremtid samt ”Projekt Forhallen”, som er en ny innovativ og nytænkt version af  Hallen, som den er i dag. 

Spentrup Idræts- og Kulturhus vil også være til stede, og de vel fortælle om fremtiden for hallen og  halområderne, som pr. 1. august er blevet overtaget af Spentrup Idræts- og Kulturhus. Dette er en  unik chance for alle borgere i lokalområdet til at få et indblik i de mange spændende planer, der er i  gang med at blive udfoldet i byen!  

Lokalrådet vil fortælle om deres arbejde og udviklingsplanen for Spentrup området. Derudover vil  der blive fortalt om nuværende og fremtidige projekter for området. 

Man kan også møde SIFs hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland, der har inviteret to spillere fra Randers FC med. De to fodboldspillere vil udfordre alle i byenpå en opstillet panna-bane. Spillerne vil desuden give autografikker til  alle, som kommer forbi.

Læs mere og se hele programmet he

Kommentarer