Langå

Sparekassen Djursland bidrager til bæredygtig omstilling af økonomien

Se billedserie På billedet ses repræsentanter fra Sparinvest, og fra Sparekassen. Foto: Niels Drescher.

Folk i byen har gennem den sidste tid kunnet se, at der blev gravet og arbejdet på parkeringspladsen ved Sparekassen. Som arbejdet skred frem, kunne man se, at det var for at opsætte 4 stk. lade standere til elbiler.

I samarbejde med Sparinvest og Clever har Sparekassen etableret hurtigopladning af el- og hybridbiler ved hovedsædet i Langå.

Sparekassen Djursland bidrager sammen med den finansielle sektor i Danmark til en bæredygtig omstilling af økonomien. Sparekassen har forpligtet sig til at fremme bæredygtige investeringer og bæredygtig finansiering med udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Et led i den bæredygtige omstilling er et mål om at fremme anvendelsen af biler uden brug af fossile brændstoffer. Sparekassen tilbyder derfor billån til køb af el- og hybridbiler på meget fordelagtige vilkår.

El- og hybridbiler skal bruge ladestandere, og dem er der rift om, især lidt uden for de større byer. I samarbejde med Sparinvest og Clever har Sparekassen derfor etableret fire hurtigladere til el- og hybridbiler ved hovedsædet i Langå. Alle er velkomne til at bruge standerne. Senere vil Sparekassen tilbyde løsninger ved andre af deres afdelinger.

Sparekassens egne firmabiler vil løbende blive udskiftet til miljøvenlige el- og hybridbiler.

I en begrænset periode vil de tilbyde deres kunder – eksisterende samt nye – gratis opladning af deres el- eller hybridbil, mens der bliver holdt møde.

Direktør for Sparekassen Djursland Peter Sørensen, vicedirektør Ole bonde og Chresten Christensen var til stede ved indvielsen af ladestanderne fredag den 16. april. Jesper Lundager fra Sparinvest havde en check med, og Søren Moll fra Pedersen & Nilsen kom kørende i en el Kia, som blev sat til den ene af lade standerne.

Kommentarer