Harridslev

Sol, sjov, sport og sommerfest i Harridslev

Efter flere års pause holder SMIFF endelig igen sommerfest i Harridslev!

Det bliver 3 dage pakket med sport, fest og (forhåbentlig) masser af solskin, når SMIFF holder Sommerfest på sportspladsen i Harridslev den 16. – 18. juni.

Der vil være hoppepuder, gadefodbold, moderne femkamp, nøgle-konkurrence, Kidz Night, helstegt pattegris og meget mere …

  • Torsdag aften er der spisning i teltet med musik: ”Som et strejf af en dråbe – en historie om Kim Larsen – vol. 2”.  Sang og musik af Peter Wildmand og fortælling af Jan Iversen og Karsten Danielsen.
  • Fredag vil forløbe traditionelt med Kildebiler-stafet, helstegt pattegris, ”Kidz-Night” i hallen og ikke mindst fadøl og moderne femkamp for de voksne barnlige sjæle.
  • Lørdag morgen er der kaffe og rundstykker til alle de morgenfriske.

Igen i år vil der være høvdingeboldturnering, inden den legendariske gadefodboldturneringen blive skudt i gang.

I løbet af dagen kan man møde FDF spejderne på pladsen – der vil også være hoppepuder, tombola og nøgle-konkurrence. Festlighederne afsluttes lørdag aften, hvor ”DJ Bobby Crosshaw” spiller op til et brag af en fest.

Aktivitet og stemning, konkurrencer og hygge vil være i højsædet – og festudvalget krydser fingre for, at vejrguderne vil lade solen smile til pladsen.

Se hele programmet på SMIFF’s hjemmeside www.smiff.dk og på Facebook ”Harridslev sommerfest”.

Kommentarer