Assentoft

Sønnerne tog fusen på 70-års fødselaren

Se billedserie 70-års fødselaren Ivan Hedegaard her flankeret af sønnerne Jesper (tv) og Ulrik (th). Foto: Randers Netavis.

Fredag eftermiddag den 9. marts var dannebrogsflagene hejst ved Det Runde Hus i Assentoft. Anledningen skyldtes ejendomsmægler Ivan Hedegaards 70-års fødselsdag og dennes virke som lokal ejendomsmægler gennem 37 år.

Gæsterne strømmede ind fra første færd, da alle ansatte i familiefirmaet lagde salgsopstillingerne til side og slog dørene op klokken 12.00.

Gode venner af huset, familie, tidligere og nuværende kunder samt forretningsforbindelser og kolleger fra branchen lagde vejen forbi med lykønskninger til dagens hovedperson.

Sønnerne Jesper og Ulrik Hedegaard, der begge er ejendomsmæglere i firmaet, og hvor førstnævnte er indtrådt som partner, var naturligvis også tilstede for at fejre faderens mærkedag.

Kaldt til vigtigt møde

Ugen var dog startet lidt anderledes, end den plejer. Mandag modtog Ivan Hedegaard nemlig en mail om, at han og hans sønner skulle komme til et vigtigt møde i hos EDC i Hedensted samme dag. Og da der var tale om et fortroligt møde i forbindelse med vigtig handel, blev Ivan Hedegaard bedt om at gå stille med dørene.

Som flere måske husker, sneede det meget i mandags, og derfor valgte far og sønner at køre fra Assentoft i god tid. Motorvejen viste sig dog at være ryddet, og de tre gange Hedegaard ankom til Hedensted en times tid før mødet skulle begynde.

Ved Hedensted får Ulrik øje på Østjysk Våbenhandel, der liger ud til motorvejen, og han foreslår henkastet, at de drejer fra og bruger ventetiden før mødet til noget, som interesserer dem alle tre – nemlig jagt og jagtvåben.

Som sagt så gjort og selskabet finder vej til den kæmpestore butik, fyldt med alt til jagt.

Ulrik og Jesper går resolut til disken og får en af ekspedienterne til at fremvise et 12 kaliber haglgevær og udbryder i same øjeblik:

“Tillykke med fødselsdagen, far!”

En noget overrasket Ivan Hedegaard forstår ikke lige med det samme, hvad der foregår, men så falder tiøren og han indser, at det vigtige møde i Hedensted faktisk foregår lige nu og her – og at han er blevet “offer” for sine sønners hemmelige plan.

Gæsterne ved receptionen i fredags fik sig et godt grin, da historien igen og igen blev fortalt ved bordene, og en glad Ivan Hedegaard kan fremover gå på jagt med et funklende nyt haglgevær, der altid vil vække gode minder.

Kommentarer