Kultur og events

Snup en “Stafet for Livet” med Frivilligværket og Mænds Mødesteder

Der er fuld gang i opvarmningen til stafetten næste måned. Fra venstre mod højre er det leder af Frivilligværket Louise Brown, projektkoordinator for Mænds Mødesteder Anders Møller Gade og kommunikationsmedarbejder Line Nordskjold.

Den 25. maj lyder startskuddet for den 12. omgang Stafet for Livet i Randers. Frivilligværket og Mænds Mødesteder stiller op med det fælles hold Team Frivillighed og inviterer alle frivillige til at løbe, tøffe eller gå med på holdet.

Fællesskabsfølelsen er vigtig for Stafet for Livet, og det samme er den frivillighed, der ligger i at bruge 24 timer i kræftbekæmpelsens sag. Derfor gav det god mening for byens frivilligcenter at støtte op om eventet ved at lave sit eget hold.

– Team Frivillighed er for alle frivillige i Randers, fortæller leder af Frivilligværket Louise Brown.

– Som en lille forening kan det være svært at samle nok folk til at stille sit eget hold, og det kan holde folk fra at deltage. Så nu laver vi et hold, hvor man kan komme og være med, også selvom man kun er en frivillig, s

Mænds Mødesteder Randers er også med. Projektkoordinator Anders Møller Gade siger:

– Vi arbejder for at skabe bedre fællesskaber for ensomme mænd og få dem ud af huset og i gang, så hvorfor ikke komme ud og løbe for en god sag?

Team Frivillighed er åben for alle frivillige i lokalområdet og for folk på alle aktivitetsniveauer. Der er plads til sprintere, hyggeløbere, gå-entusiaster og dem, der har god tid til at nyde vejret undervejs.

– KOMsammen og Idræt For Sindet har allerede vist interesse for at være med, og jo flere vi bliver, jo bedre, fortæller Louise Brown.

Interesserede frivillige og foreninger kan kontakte Frivilligværket på tlf. 29 42 19 22 eller mail line@frivilligvaerket.dk om at være med på Team Frivillighed.

 

Kommentarer