Randers By

Smed stol gennem bilrude og stjal højttaler

En mand opdagede tirsdag omkring kl. 17.00 to mistænkelige mænd, der stod og kiggede ind af ruderne på hans bil, der holdt parkeret på Asavænget i Randers NV. Mændene reagerede ikke, da han bad dem gå væk fra bilen, og han skyndte sig derfor op i sin lejlighed for at finde sin bilnøgle og sin mobiltelefon, så han var klar til at ringe efter hjælp.

Da manden kom ned på vejen igen, så han den ene af mændene tage en stol, som han slog den ene bilrude i stykker med, hvorefter han tog en trådløs højttaler, som stod på bilsædet.

Herefter begyndte gerningsmændene at gå fra stedet, og da manden råbte, at han ville have højttaleren tilbage, lød svaret, at han bare kunne melde det til forsikringen.

Manden ringede hurtigt til politiet, der kort efter havde en patrulje i området. Nogle vidner, der havde set mændene, ledte politiet til krydset Gl. Lervang/Nørre Allé, hvor betjentene fandt to mænd på 28 og 31 år, der nøje passede til signalementet. De sad i siden af vejen med en højttaler imellem sig.

Da de blev anholdt og sigtet for tyveriet, gjorde den 31-årige kraftigt modstand, råbte skældsord efter betjentene og spyttede på dem. Han blev derfor også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, for at fornærme en polititjenestemand og for vold mod politiet.

Kommentarer