Randers By

Seks velfærdstalenter bliver fejret på rådhuset

Randers Kommune er beriget med hele seks velfærdsfærdstalenter kåret af PenSam i samarbejde med FOA Ungdom. Fredag den 2. juli kl. 10.00 bliver de modtaget og fejret på Det Gamle Rådhus på Rådhustorvet i Randers for deres kåring og uvurderlige indsats indenfor velfærdsområdet. 

De seks velfærdstalenter er Sofie Sørensen fra Rosenvænget, Kathrine Karlsen fra Lindevænget og Loni Vangkilde Jensen, Henriette Kragh, Saeideh Moammadi og Pernille Pedersen fra Kildevang.

Velfærdstalenterne bliver modtaget af borgmester Torben Hansen, Nana og Lene Hartmann fra FOA, Inge Rasmussen, formand for social- og sundhedssektoren i FOA Randers og Jack Thorøe Nielsen, FTR for social- og sundhedsområdet i Randers samt direktør Sundhed, Fritid og Omsorg Thomas Krarup.

Fakta om velfærdstalenter

Med Velfærdens Talent 100 hylder PenSam og FOA Ungdom 100 unge talenter, der arbejder på velfærdsområder og hver dag gør en forskel for andre mennesker. Målet er at sætte fokus på de mange unge talenter, der arbejder inden for velfærdssektoren, og som hver dag gør en stor forskel for andre – både menneskeligt og fagligt.

Alle under 36 år ansat inden for FOA’s faggrupper har mulighed for at blive nomineret til prisen af sine kolleger, arbejdsgiver, borgere mv. Nomineringsperioden forløb fra 22. februar 2021 – 5. april 2021, hvorefter talenterne bliver udvalgt af et dommerpanel bestående af repræsentanter fra PenSam, FOA og FOA Ungdom.

Hvorfor skal man være under 36 år? Hvert år kårer avisen Berlingske de 100 af de største talenter under 36 år i dansk erhvervsliv. Dette er et alternativ til Berlingskes erhvervstalenter, fordi PenSam og FOA Ungdom gerne vil sætte fokus på de unge, der har valgt et arbejde, hvor de hver dag gør en stor forskel for andre.

Kommentarer