Randers By

Se billedeserie: Lyserød Lørdag vendte stærkt tilbage

Se billedserie Foto: Jan Szwed.

Lørdag var alle interesserede inviteret til at deltage i en vandretur ‘med mening’, da Kræftens Bekæmpelse’s lokalforening i Randers afholdte Lyserød Lørdag.

Lørdag viste sig fra sin bedste side, med tørvejr, lidt solskin og højt humør i den gode sags tjeneste!

Velkomststalen blev holdt af formand for Kræftens Bekæmpelse i Randers, Ingrid Rasmussen, samt udvalgsformand Louise Høeg fra Randers byråd, hvorefter vandreturene blev sat igang.

Efterfølgende var der mulighed for en gratis prøvetur i den nye Toyota C-HR Hybrid, hvor Toyota sponsorerede 100kr til kræftens bekæmpelse pr tur!

Til de lækkersultne kunne man lave lyserøde pandekager på bål til 5 kr. pr stk. og børn kunne få en ridetur på ponyer til 10 kr. pr. tur – alt sammen doneret til Kræftens Bekæmpelse.

Omkring 100 mennesker deltog på dagen.

Også Randers City var igen med til Lyserød Lørdag, hvor programmet var støttet med en koncert fra 4 Play på Rådhustorvet mellem kl.11-14.

I år kunne man deltage i en ‘Historisk Byvandring’ til støtte for brysterne og hos Frellsen Chokolade var der 1 kr pr. solgt Flødebolle til at støtte den gode sag.

Mange flere steder afholdt man i år Lyserød Lørdag. Bl.a. hos Dronningborg Boldklub, der i samarbejde med Bevæg dig for livet afholdt et velgørenheds fodboldstævne for Fodbold, Fitness- og motionsfodboldspillere.

Endnu engang en begivenhedsrig dag, der vendte stærkt tilbage efter et år med corona-nedlukning.

Kommentarer