Kultur

Sangkraft Randers rundede årets inspirationsdag af med smil og sang

Foto: Sangkraft Randers

Tirsdag den 12. marts blev Sangkraft Randers’ årlige inspirationsdag afholdt med stor succes i Fritidscenteret. Det var en dag, der var fyldt med musikalsk glæde, samarbejde og en overflod af sang, fortæller foreningen i en pressemeddelelse.

Deltagerne, der inkluderede lærere, pædagoger, korledere og andre sangelskere, samledes for at udforske forskellige aspekter af sangundervisning og -ledelse. Inspirationsdagen var en værdifuld mulighed for at dele erfaringer, idéer og teknikker til at engagere børn i sang.

Gennem en række workshops og oplæg blev der delt værdifuld viden og erfaringer, som gav deltagerne indsigt i, hvordan sang kan berige børns liv på flere niveauer. Hele dagen var der mulighed for at dykke ned i forskellige aspekter af sangens betydning for børn og unge og, hvordan man kan integrere det nemt i undervisningen eller dagligdagen.

Alt i alt var årets inspirationsdag hos Sangkraft Randers en succes.

Den satte fokus på betydningen af sang i børns udvikling og skabte et rum for deling af viden, netværksopbygning og musikalsk glæde. Som deltagerne gik derfra, var de fyldt med inspiration og bekræftelse i deres mission om at bringe sangens kraft ind i børns liv, lyder meldingen.

Workshop med Siri Myggen. Foto: Sangkraft Randers
Workshop. Foto: Sangkraft Randers
Inspirationsdag 2024. Foto: Sangkraft Randers

 

Kommentarer