Over Hornbæk

Rema 1000 bag Hornbæk Sportsforenings største sponsoraftale

Hornbæk Sportsforening har landet sin hidtil største sponsoraftale til glæde for medlemmerne i både håndbold- og fodboldafdelingen. Aftalen er indgået med den lokale dagligvarebutik Rema 1000 og er étårig med mulighed for forlængelse.

”Det føles naturligt for os”, siger købmand Troels Poulsen fra Rema 1000 i Hornbæk. ”Vi har haft et rigtigt godt år i 2020, fordi beboerne i området har valgt i høj grad at handle på hjemmefronten fremfor at bruge penge på rejser og andre oplevelser. Vi er glade for den støtte, vi møder, og så vil vi gerne ”betale tilbage” til lokalsamfundet ved at støtte ungdommens fritidsaktiviteter”.

37-årige Troels Poulsen er selv en ivrig fodboldspiller. Nu på old-boys-hold i Thorsø, hvor han bor. Han spiller også padeltennis og løber. Troels Poulsen har netop rundet sine første fem år som købmand i Hornbæk og har skrevet kontrakt på yderligere fem år.

”Rema 1000 er lokalområdets største arbejdsplads”, fortæller Troels Poulsen. ”Vi har 63 ansatte, og de er med ganske få undtagelser rekrutteret i lokalområdet. På den måde skaber vi vores egen fødekæde af medarbejdere, der kan udvikle sig og ende med selv at blive købmænd. Arbejdsmæssigt handler det om at forme de unge mennesker til dygtige og samvittighedsfulde medarbejdere, og i Hornbæk Sportsforening kan de så få yderligere sociale kompetencer, som de også kan bruge i deres arbejde”.

Der er tale om et sponsorat, hvor Rema 1000 bliver trøjesponsor for spilledragter til to håndboldhold og et fodboldhold. Alle tre fra HSF’s ungdomsafdeling. Butikken får bandereklame og bannerskilt på Volkswagen Park samt reklameskilt i Hornbækhallen. HSF bidrager med 5 personer som aktive indkøbere i forbindelse med Rema 1000’s VIGO-koncept, og de 63 ansatte i Rema 1000 får desuden ret til at benytte HIKC’s faciliteter til to firmaarrangementer.

”Der er tale om mere end en fordobling af sidste år sponsorat”, fortæller den sponsoransvarlige hos HSF, Peter Thorsen. ”Vi er glade og meget taknemmelige”.

Kommentarer