Hvidsten

Rekordantal veteranbiler på Hvidsten Kro

Se billedserie

Solen skinnede søndag om kap med de godt 400 veteranbiler, som traditionen tro – den anden weekend i august – havde taget opstilling ved det årlige træf på Hvidsten Kro.

Lions Club Purhus ramte noget rigtigt, da de for otte år siden fandt på at invitere veteranbils entusiaster til træf på Hvidsten Kro. Her går historiens vingesus om kro og de ældre biler hånd i hånd, og siden det første af slagsen, er træffet bare vokset år for år.

– Vi har lidt travlt i dag, og selvom det er dejligt vejr, havde vi nok ikke regnet med, at der kom så mange mennesker i år, siger en forpustet Søren Fiil Paetch, som avisen lige når at at fange mellem krostuen og køkkenet.

Lidt mere tid har Jørgen Thybring fra Lions Purhus, som selv er veteranbilsejer af hele to af slagsen, nemlig en Trabant og en Jaguar E-type.

– Det er overvældende i år, både hvad angår antal deltagere og antal besøgende. Alle haver på kroen er i brug og der er en hyggelig stemning overalt.

Og hyggen og stemningen var ikke til at tage fejl af, hvor det fælles grundlag for veteranbilisterne er, at de kommer for samværet med ligesindede.
Se det store billedgalleri fra søndagens træf på Hvidsten Kro.

Kommentarer