Mellerup

Rejsegilde hos Specialindsats for Børn & Unge i Mellerup

Se billedserie Her holder Socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk (SF) tale for de fremmødte til rejsegildet hos Specialindsats for Børn & Unge i Mellerup. Fotoserie: Jan Szwed.

Specialindsats for Børn & Unge i Mellerup, det tidligere Mellerup Skolehjem, havde torsdag inviteret til rejsegilde på om- og sammenbygning af Fiskerhuset og Lodshuset, som skal bygges sammen til én enhed og samtidig renoveres og moderniseres.

Ud over sammenbygningen får hovedbygningen en elevator centralt placeret i bygningen, som skal forbedre tilgængeligheden til klasselokalerne. Endelig indeholder ombygningen også en ny hestestald til de fem heste på stedet som bruges i specialindsatsens arbejde.

Det var en glad og stolt centerleder, Anne E. Hegelund, der kunne byde velkommen og fortælle om projektet og formålet med ombygningen.

Herefter fik Socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk, som glædede sig over, at der var fundet penge til den tiltrængte renovering, som betyder at Specialindsats for Børn & Unge bliver et bedre og mere tidssvarende tilbud til beboerne.

Bygningskonstruktør hos Ejendomsservice Peter Ødum fik også sat ord på den tekniske del ved ombygningen.

Samlet set løber ombygningens tre dele op i 5,6 mio. kroner. Byggeriet er en del af Randers Kommunes boligplan for socialområdet, som har til formål at fremtidssikre boliger for handicappede, psykisk sårbare og meget udsatte borgere.

Kommentarer