Navnenyt

Regionshospitalet Randers ansætter ny chefsygeplejerske til Kirurgisk Fællesafdeling

Chefsygeplejerske Alice Linderoth. Pressefoto

Alice Linderoth tiltræder 1. april som chefsygeplejerske på Kirurgisk Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.

Alice Linderoth kommer fra en stilling som chefsygeplejerske i Hud- og Kønssygdomme på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har været i to år.

Inden da var hun knap 12 år på akutafdelingen på Hospitalsenhed Midt – først som akutsygeplejerske og klinisk vejleder og senere som funktionsleder og herefter afdelingssygeplejerske.

Som chefsygeplejerske på Kirurgisk Fællesafdeling kommer Alice Linderoth til at stifte bekendtskab med et nyt speciale, og hun glæder sig til at lære det kirurgiske område bedre at kende.

– Jeg glæder mig meget til at lære et nyt speciale og et nyt hus at kende, og til at samarbejde med dygtige og engagerede ledere og medarbejdere, som ligesom jeg tror på, at tværfagligt samarbejde, høje ambitioner og patienten i centrum er vejen frem, siger hun.

Erfaren leder

Alice Linderoth er uddannet sygeplejerske fra Silkeborg Sygeplejeskole i 2004 og har sidenhen taget en diplomuddannelse i Kommunikation og Sundhedsformidling og i Offentlig Ledelse samt en Master i Offentlig Ledelse, som hun netop har afsluttet.

– Alice er en erfaren leder fra både akutområdet og senest som chefsygeplejerske på Hud- og Kønssygdomme på AUH. Hun er ambitiøs og visionær på vegne af patienterne. Hun ser helhederne og har et godt blik for det tværfaglige teamsamarbejde. Vi glæder os til at byde Alice velkommen til Randers, hvor hun helt sikkert kommer til at fortsætte den gode udvikling i Kirurgisk Fællesafdeling, siger sygeplejefaglig direktør på Regionshospitalet Randers, Mette Bærentsen.

Afdelingsledelsen på Kirurgisk Fællesafdeling vil pr. 1. april bestå af cheflæge Anne-Sofie Kannerup og chefsygeplejerske Alice Linderoth.

Kommentarer