Assentoft

Red Barnet mangler indsamlere i Randers!

Red Barnet i Randers opfordrer flere Randrusianere om at give et par timer af deres søndag i morgen den 2. september. Der er ledige ruter i både midtbyen, i Randers NV, Kristrup m.fl.

I morgen søndag den 2. september afholder Red Barnet landsindsamling under temaet ”Børn i katastrofer – hver time tæller!”, for der har aldrig været så hårdt brug for hjælp som nu. Aldrig har så mange børn været fanget i katastrofer, såvel naturlige som menneskeskabte.

Er man frisk på at tage en lille tørn som indsamler kan man ringe direkte til fundraiser ved Red barnet i Randers, Ida Filskov på telefon: 30 13 90 92.

– Hvad enten man kan klare at samle ind i 1 eller 2 eller 3 timer, gør man en mærkbar forskel! Og det er heldigvis blevet en god tradition i mange familier, at børnene er med, når man samler ind. Det kan give en rigtig god snak om hvorfor det er vigtigt at hjælpe, og sidste år kunne vi høre, at mange børn havde haft en dejlig eftermiddag og var fulde af sjove historier!

Læs også: Barbershop Isoo donerer dagens omsætning til Red Barnet

Der er oven i købet en lille belønning som tak for indsatsen, idet Randers Legeland sponsorerer en gratis billet til alle børn, der er med til at samle ind.

Pengene fra årets landsindsamling går til at hjælpe nogle af de børn i verden, der har allermest brug for det. Fx rækker 200 kr. til en kraftig presenning, der kan formes til en nødbolig for en familie. Men pengene gå også til medicin, vand, skolegang og mad i flygtningelejre, til bekæmpelse af mobning eller til ferielejre for de dårligst stillede børn i Danmark.

Kommentarer