Kultur

Randers vil markedsføre sig som feriedestination på messe i Herning

På standen kan man gå på bogstavjagt og få en goodiebag med vouchers, fribilletter og andet fra flere af byens aktører. Foto: Randers Kommune

En idé i et fælles kommunikationsnetværk i Randers Kommune er nu endt med, at en række lokale attraktioner og kommunen sammen drager på Ferie for Alle messe i tre dage i slutningen af februar. Målet er at give messens mange tusinde gæster en smagsprøve på hvad en ferie eller et besøg i Randers og omegn kan byde på, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

– Vi ønsker at gøre en fælles indsats og vise, at Randers og omegn har noget for enhver smag og alder, siger Katrine Grund Gissel, der er sponsor- og eventkoordinator i Randers Regnskov.

Det var Katrine, der fik ideen til en fælles messestand og luftede tanken i det fælles kommunikationsnetværk på tværs af aktører i kommunen, som drives af Randers Kommune.

Her blev den fluks grebet af en række andre aktører og af Randers Kommune.

Og derfor byder selve messestanden til Ferie for Alle på godt 130 kvadratmeter spændende oplevelser, aktiviteter og konkurrencer. På standen er Randers Regnskov, Water & Wellness, Museum Østjylland, Randers Kunstmuseum, Naturcenter Randers, Memphis Mansion og Sci-Fi Con, ligesom der også er fokus på de mange muligheder som lystfisker i området.

– I Randers kommune er der en helt unik natur, som både byder på den store Gudenå, fjordens brede vande, hede, skove og store vidder og samtidig byder vi på dejlige attraktioner og en stemningsfuld middelalder-midtby. Det er klart, at det skal vi formidle, siger borgmester Torben Hansen (S).

Stort turistpotentiale

Randers er især kendt for at være en gammel købstad i smuk natur. Fra bymidten med Danmarks ældste gågade, museer og cafeer, er der kun et stenkast til et væld af aktiviteter langs Gudenåen. På standen vil man forsøge at genskabe en autentisk oplevelse, hvor de besøgende kan udforske Randers og omegn gennem natur, kultur, historie, oplevelser og meget mere.

Udover de velkendte turistattraktioner vil der også blive formidlet om oplevelser som Hemmeligheden om Randers og Naturpark Randers Fjord.

Ferie For Alle messen afholdes 23.-25 februar i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning, og standen som formidler Randers og omegn kan opleves i Hal C.

Kommunikationsnetværkets formål er at formidle Randers Kommune og i fællesskab skabe fx kampagner for oplevelser i højtiderne, sommeren eller i fællesskab gribe særlige anledninger som oplagt kan fortælles til mange. Netværket er igangsat og drives af Randers Kommune, lyder det i pressemeddelelsen.

 

Kommentarer