Randers By

Randers værtsby for Årsmøde 2021 i Avlsforeningen for Dansk Holstein 2021

I morgen ankommer 550 deltagere med store forventninger til både Årsmødet for Avlsforeningen for Dansk Holstein og til Randers som værtsby.

I GoRanders er de glade for at være koordinator for planlægning og afvikling af mødet, som er deres hidtil største gruppe.

Alle hoteller er bragt i spil og Arena Randers lægger med sine flotte nye konferencefaciliteter rammer til både selve årsmødet, ledsagerarrangementet og aftenfesten.

Sammen med Avlsforeningens sekretariat og et godt samarbejde med hotellerne i byen, har GoRanders fået alle enderne til at mødes.

Corona satte en stopper for festlighederne i 2020

Årsmødet var planlagt til september 2020, men Corona kom i vejen. Heldigvis var både Hoteller, mødestedet og Dansk Holstein sammen med GoRanders enige om at flytte mødet til 2021.

Da alle corona relaterede restriktioner blev ophævet 10. september, åndede alle derfor lettede op.

Der er ingen tvivl om, at medlemmerne i Dansk Holstein har længtes efter at mødes og være sammen om deres fælles interesse og erhverv.

Derfor forventede arrangørerne også et meget stort deltagerantal.

Samarbejde får alle ender til at mødes

Et godt samarbejde mellem alle dem, der har ansvaret for, at årsmødets værter og deres deltagere i mødet får en god oplevelse af Randers og alt det, som byen kan tilbyde, er alfa og omega.

Det gør mødeværterne trygge og de kan koncentrere sig om selve indholdet i mødet.

GoRanders arbejder målrettet med at tiltrække flere møder, store som små. For dem er det vigtigt, at deres interessenter kan mærke, at de er til for dem.

De arbejder sammen om at være synlige overfor danske mødeværter i hele landet og tilbyder sig som værtsby for årsmøder, firmamøder, konferencer m.m.

Med Corona bag sig kan de nu se fremad, og mærker at mødemarkedet er ved at komme på sporet igen om end i en lidt ny form.

Om Avlsforeningen Dansk Holstein

Avlsforeningen Dansk Holstein er en landsdækkende interesseorganisation for alle kvægbrugere med interesse for avlsarbejdet med den sortbrogede ko.

Kommentarer