Randers By

Randers synger julen ind på Kulturhuset

Foto: Randers bibliotek

Julens toner fylder hele Kulturhuset lørdag den 17. december klokken 11-12, når ni af byens fantastiske kor synger julen ind – og alle er velkomne til at synge med.

Der er sang og musik på alle etager af Kulturhuset, når Randers synger julen ind i selskab med Korby Randers den sidste lørdag før jul.

“Det er en flot tradition, at Korby Randers og Randers Bibliotek inviterer til julesang i Kulturhuset. Arrangementet rundes af med julefællessange, hvor alle kan få rørt stemmebåndene. Vi kan næsten garantere, at gæsterne går herfra med den varmeste julestemning i krop og sind”, siger biblioteksmusikant Peter Elmelund.

De ni forskellige kor fordeler sig på de tre etager i Kulturhuset. I biblioteket kan man høre Tune It og Growing Gospel, i salen synger Metalsangkoret Scandia og Randers Bykor og i gården på første sal kan man høre 4 Tune og Luna. Randers Teater Kor synger i Museum Østjylland og på Randers Kunstmuseum kan man høre Randers Seniorkor og Randers Kammerkor. 

Efter koncerterne samles alle korene under glastaget i Hovedbiblioteket. Kulturudvalgsformand Louise Høeg byder velkommen, og korene og publikum synger sammen tre julesange, så alle kan gå til juleferien med glæde i hjerterne. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

 

Kommentarer