Samfund

Randers står sammen om at hjælpe verdens sårbare børn

Randers er værtsby for Danmarks Indsamling 2023. Det store landsdækkende show afholdes på Værket den 4. februar. Derfor er alle, der vil være med til at stå sammen om at hjælpe verdens sårbare børn, inviteret til kick off møde. Deadline for tilmelding torsdag 3. november klokken 12.

Krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi. Verden brænder, og konsekvenserne for verdens fattigste er fatale. Det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn, der bukker under for sulten. Børn, der må undvære livsvigtige vacciner. Børn, der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom.

Derfor skal vi i Randers stå sammen om at hjælpe verdens sårbare børn, og lave et fantastisk indsamlingsresultat, når Danmarks Indsamling løber af stablen i januar/februar 2023.

– Jeg er sikker på, at vi her kan samle alle de gode kræfter i hele Randers Kommune om at stå sammen og samle ind til verdens sårbare børn. De lokale idéer til indsamlinger fra skoler, foreninger, virksomheder, organisationer og borgere er meget vigtige og samtidig kan vi i fællesskab vise resten af Danmark, at her er hjerterne varme og de hjælpende hænder mange, siger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen.

Alle interesserede er inviteret til kick off møde på Værket, mandag d. 7. november kl. 17-19.

På mødet får vi besøg af Danmarks Indsamling, der vil gøre os klogere på, hvordan vi i fællesskab kan skabe en indsamlingsfest i Randers. De vil præsentere de eksisterende koncepter for indsamlingen, inspirere til at skabe sine egne indsamlinger og introducere til konkrete værktøjer til at komme i gang.

Efter mødet byder Randers Kommune på fællesspisning, så de gode idéer kan spire videre. Tilmelding foregår via dette link: www.randers.dk/danmarksindsamling

Deadline for tilmelding er torsdag  3. november klokken 12.

Hvad er Danmarks Indsamling

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen om at samle ind i for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at opnå FN’s verdensmål. Og i 2023 er målet at støtte verdens sårbare børn. De er de allermest udsatte som følge af krig, sult, klimakrise og coronapandemi. Du kan læse mere om Danmarks Indsamling her: danmarksindsamling.dk

Kommentarer