Samfund

Randers Specialskole skifter navn til Trekløverskolen

Skolebestyrelsens formand Nete Ankerstjerne og næstformand John Wiingaard (til venstre) afslører, at Randers Specialskole fremover skal hedde Trekløverskolen. Fremsendt foto

Torsdag den 9. februar havde skolebestyrelse og elevråd på Randers Specialskole møde med henblik på at skifte skolens navn. Det blev på mødet besluttet, at skolen fremover skal hedde “Trekløverskolen”.

– Selvom vi geografisk har afdelinger tre steder, er vi én skole. Skolebestyrelsen begrundede sit valg af navnet Trekløverskolen med, at tallet 3 er et udpræget lykketal; “Tredje gang er lykkens gang”. “De Tre Musketerer.” Og desuden siger Aristoteles: “Triaden er tallet for helheden, idet det rummer en begyndelse, en midte og en afslutning, fortæller skoleleder Klaus Viggers.

Inden repræsentanter for skolebestyrelsen trak sig tilbage for at votere, havde skolens store elever ved et møde i kantinen argumenteret i forhold til de tre forslag til navne, som var i spil. Et stort flertal af eleverne gik ind for Trekløverskolen, og den indstilling blev altså fulgt af skolebestyrelsen.

Det nye navn vil blive implementeret i løbet af foråret.

Kommentarer