Randers By

Randers Naturcenter er i magisk julehumør

Foto: Randers kommune

Grene, kogler og kviste forvandles på magisk vis til nisser, julestjerner og flettede hjerter i Det Grønne Juleværksted på Randers Naturcenter. Traditionen tro kan jule- og naturelskere folde sig ud kreativt sammen med venner og familie. Det sker lørdag den 19. november kl. 10 – 14.

Papirstrimlerne skiftes ud med pil i Det Grønne Juleværksted. Randers Naturcenter har det helt store arsenal af naturmaterialer klar, så både store og små kan julehygge, mens de laver adventskranse, dekorationer og anden julepynt.

“Vores søde skovnisser står klar med alverdens naturmaterialer og værktøjer, så de besøgende med egen fantasi eller lidt inspiration fra naturcenterets kreative julemanualer kan skabe sine helt egne julekreationer, ” fortæller naturvejleder Maria Cornett.

Og det er kun fantasien, der sætter grænser for det julepynt, som man kan lave.

“Med naturens magi forvandler vi grene, pilekviste og siv til de fineste juletræer, julestjerner og guirlander, som kan pynte i vindueskarme og krukker hele december. Naturens julepynt giver en anden oplevelse end de juleklokker og nisser, der kan købes i alverdens butikker. Samtidig hviler ideen om naturpynt på en bæredygtig tanke, og så er det jo ganske gratis,” tilføjer Maria Cornett. 

Bliver det lidt koldt for fingrene kan man varme dem ved æbleskivebålet eller besøge naturcenterets julecafe, hvor der kan købes kaffe og måske et stykke af naturcenterets berømte julekringle.

Arrangementet er et af flere julearrangementer i Randers denne lørdag, hvor der også finder flere julemarkeder sted – blandt andet på GAIA, Håndværksmuseet samt i Romalt Kultur- og Forsamlingshus. Du finder alle julearrangementerne på www.julebyenranders.dk, hvor der udover markederne også findes en oversigt over julekoncerter og juleforestillinger med mere.

Kommentarer